Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.com’dan Tether (USDT) Desteği

Dünyanın en büyük kripto para cüzdanlarından biri olan Blockchain.com, Tether’ı (USDT) desteklemeye başladı.

2011 yılında kurulan Blockchain.com ile şu ana dek 60 milyon farklı adres oluşturuldu. Bu adreslerin tam olarak kaç tanesinin aktif olduğu pek belli olmasa da Blockchain.com günümüzde kripto para sektörünün tartışmasız en büyük isimleri arasında yer alıyor.

Blockchain.com kullanıcıları bu cüzdanda birkaç farklı kripto parayı rahatlıkla saklayabiliyorlar. Bu kripto paraları Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Stellar ve USD Digital (sabitkoin) şeklinde sıralayabiliriz. Fakat kullanıcılar bundan böyle USDT’yi de kullanabilecekler.

USDT Desteği Geldi

Blockchain.com ekibi bu sabah 09:30’da yeni bir duyuru yayınlayarak cüzdana yeni bir kripto paranın daha eklendiğini açıkladı. Görünüşe göre Blockchain.com kullanıcıları bundan böyle USDT ile de işlem yapabilecekler. Kullanıcılar Blockchain.com cüzdanları üstünden USDT alabilecek ve gönderebilecekler.

Blockchain.com’un USDT’yi de desteklemeye başlamış olması birçok kişi için iyi bir gelişme olabilir. Çünkü artık 10 milyar dolardan fazla piyasa değeri bulunan USDT pek çok kripto para yatırımcısı tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor. Öyle ki USDT’nin üreticisi olan Tether kısa süre önce bu talebi karşılayabilmek için 300 milyon dolarlık daha USDT üretti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment