Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss’tan Bitcoin Yorumu: “Sıkı Tutunun!”

Cameron Winklevoss Twitter hesabından bir gönderi paylaşarak Bitcoin yatırımcılarına sıkı tutunmayı önerdi.

Gemini’nin kurucularından olan ve dünyanın ilk Bitcoin milyarderi olarak tanınan Cameron Winklevoss, Bitcoin’in geleceğinin parlak olduğunu düşünüyor. Onun tahminlerine göre Bitcoin yatırımcıları gelecekte yeni bir boğa koşusu görecekler ve BTC fiyatı bu süreç içerisinde kayda değer miktarda yükselecek.

Farklı Olacak

Winklevoss kripto para piyasasında yeni bir boğa koşusu göreceğimizi düşünüyor düşünmesine ama o, bu seferki koşunun 2017’dekinden farklı olacağını söylemeyi de ihmal etmiyor. 2917’nin başında 1.000 dolar seviyesinde olan Bitcoin fiyatı o yılın sonunda 20 bin dolara kadar çıkıp yatırımcılara 20 kat kazanç sağladı. Fakat Winklevoss’un tahminlerine göre gelecek boğa koşusu çok daha iyi olacak.

Winklevoss’un bu şekilde düşünmesinin belli başlı birkaç sebebi var. Kendisinin yukarıda paylaştığı tweette de görebileceğimiz üzere o piyasada artık çok daha fazla sermaye olduğunu, çok daha kaliteli projelerin olduğunu ve çok daha iyi bir altyapının kurulduğunu düşünüyor. Winklevoss bu yüzden gelecek boğa koşusunun 2017’dekinden daha iyi olacağını düşünüyor ve yatırımcılara “sıkı tutunun” diyor.

Artık Daha Sağlam

Winklevoss son zamanlarda piyasaya çok daha fazla sermaye girdiği konusunda kesinlikle haklı. Bunu sadece Grayscale fonlarının ne kadar büyüdüğüne bakarak bile söylemek mümkün. Daha dün paylaştığımız bir yazıda Grayscale’in Bitcoin tröstünün sadece birkaç gün içerisinde 1 milyar dolar daha büyüdüğünü ve Grayscale’in yönetimi altındaki varlıkların toplam değerinin 5.1 milyar dolara çıktığını söyledik.

Grayscale’in geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım

Winklevoss kripto para sektöründeki kaliteli projelerin sayılarının arttığı konusunda da haklı gibi görünüyor. 2017’nin başlarında şu an olduğu kadar fazla şirket bulunmuyordu. O sırada var olan şirketlerin ise tam olarak ne kadar başarılı olacakları belli değildi. Günümüzde ise daha uzun süredir faaliyet gösteren, daha büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden ve daha büyük ortaklıklar kurabilen şirketler var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment