Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.com’un Usta İsmi Ripple’a Geçiş Yaptı!

Kripto para cüzdan hizmeti sağlayıcısı Blockchain.com, Wall Street‘in tecrübeli isimlerinden birisini daha kaybetti. Eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Breanne Madigan, blockchain.com’u Ripple için terk etti. The Block kaynağının aktardığı bilgilere göre Blockchain.com’un iletişim sorumlusu Patirck Sutton da bunu onayladı.

Madigan, Blockchain.com’a ilk katıldığında kurumsal satış ve strateji sorumlusu olarak çalışmaya başladı ve kendisine kurumsal yatırımcıları platforma çekme görevi verildi. Kripto para cüzdan hizmeti sağlayıcısının orijinal planı kurumsal yatırımcı odaklı bir platform kurarak bunu tezgah üstü alım satım (OTC), depolama ve borsa hizmetleri ile birleştirmekti. Blockchain.com bu amaç doğrultusunda Wall Street Broker devi ITG’den de Jamie Selway’i ekibine katmayı başarmıştı.

Ancak bütün bunlara ve yeni işe alımlara rağmen firmanın kurumsal platformu hakkında çok fazla gelişme yaşanmadı ve Blockchain.com sadece bu yılın başlarında kendi OTC platformunu piyasaya sürdü ve aktif bir depolama hizmeti başlattı. Ripple, Blockchain.com’a kıyasla kurumsal yatırımcılar konusunda çok daha iddialı gözüküyor. Ödeme startup firması 2019 yılının birinci çeyreğinde %54 civarı bir kurumsal yatırım artışı yakalamıştı.

Ripple yaptığı bu yeni işe alımlara rağmen uzun bir süredir XRP’nin beklediği yükselişi yaşayamaması nedeniyle eleştirilere konu olmaktaydı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment