Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Büyük Bitcoin Cüzdanı Bitcoin Cash Entegrasyonunu Tamamladı

Giderek daha fazla cüzdan Bitcoin Cash desteklemeye devam ediyor. Blockchain.info ise bu konuda adım atanlardan en sonuncusu. Şu ana kadar şirketi geciktirenin ne olduğu belirsiz ancak asıl önemli olan şey sonuç. Kullanıcılar artık BCH bakiyelerini cüzdanlarda etkili bir şekilde depolayabilecek. Dahası, ödenmemiş bakiyeler kredilendirildi. Bu gelişme BCH’nin yayılmak ve popülerleşmek için çabalayışının yanında hoş karşılanan bir durum oldu.

Blockchain.info, kripto para için her zaman en büyük cüzdan sağlayıcılarından biri oldu.  Bitcoin Cash Entegrasyonunu sekiz haftalık bir bekleyişin ardından sona erdiriyor. Kullanıcıların paraları için çok uzun zamandır beklediği düşünülürse, bunun gerçekleşmesinin zamanı artık gelmişti.

Blockchain.info için BCH Entegrasyonu Sonunda Tamamlandı

Blockchain.info, BCH Entegrasyonunun tamamlanmasının haftalar sürebileceğini defalarca belirtmiş olmasına rağmen,  halk daha çabuk bir çözüm yolu için beklemişti. Kaldı ki, zaman ayırıp işleri düzgün bir şekilde yapmak daha iyidir. Şirket, bu durumda tam olarak bunu yaptı. Bir bakıma, gecikme biraz problemli ancak kullanıcılar için etkili bir şekilde üstesinden geliyorlar. Sonuç olarak, kullanıcılar artık BCH bakiyelerini Blockchain.info cüzdanlarında görebilecek. Buna ek olarak, cüzdan artık bu alternatif kripto paranın kullanımı ve aktarımını destekliyor.

Bu demek oluyor ki, artık Bitcoin Casch‘i destekleyen başka büyük bir cüzdan daha var. Bu sayı sürekli arttıkça, Bitcoin çatallanması için her şey iyi gözüküyor. SegWit2x‘in bu konuda böylesine bir destek verip vermeyeceği oldukça şüpheli. Kaldı ki, bir çok şey değişmeye devam ettiği için, henüz hiç bir şey değiştirilemedi. Fiyatı henüz bunu yansıtmamış olsa da, Bitcoin Cash için her şey gitgide gelişiyor. Gelecek haftalarda gerçekleşecek fork ile işlerin nasıl değiştiğini görmek ilginç olacak.

Bu ayrıca, neredeyse bütün şirketlerin BCH’leri kullanıcılara etkili bir şekilde dağıttığı anlamına geliyor. Görünüşe göre, bu bakımdan uzun bekleyiş nihayet bitti. Blockchain ayrıca kullanıcıların yakın gelecekte BCH bakiyelerine erişimlerini sürdürebileceklerini de garanti ediyor. Bu, en aşağı demek için çok olumlu bir işaret. Kimse uzun vadede kendi parası üzerindeki kontrolü bırakmak istemez. Bu durumun nasıl geliştiği görülmeye devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment