Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Firması Chainalysis, Binance Coin’i Listeye Ekledi!

Blockchain sektörünün en önemli firmalarından birisi olan New York merkezli uyum ve araştırma şirketi Chainlaysis, yaptığı açıklamada hizmet verdiği kripto para sayısını 10’a çıkardığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, Chainalysis’in bundan sonraki dönemde gözlem alanına Binance Coin’i ekleyeceği ifade edildi. BNB’ye ek olarak üç farklı stabil kripto para; USDT, USDC ve GUSD de bundan sonra platformda yer alacak.

Chainalysis, temel olarak firmalara, hükümetlere ve ilgili hukuk kurullarına kripto paraların nereye ve ne zaman gittiği ile ilgili bilgi veriyor. Bu sayede hizmeti alan kurumlar da, kara para aklama ya da terör finansmanı gibi konular hakkında önlem alma şansına sahip oluyor.

Chainalysis, verdiği hizmetin global çapta kripto paralara uyum noktasında çok önemli olduğunu düşünüyor. Geçtiğimiz dönemde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, True USD ve Paxos Standart Token için bu hizmeti veren firma, şimdi ise 4 yeni kripto parayı ekleyerek hareket alanını genişletme amacını taşıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan firmanın yöneticisi Jonathan Levin, son dönemde platformu yeniden yapılandırmak için ciddi bir emek sarf ettiklerini söyledi ve şunları ekledi:

”Son dönemde platformu yeniden dizayn etmek ve global regülasyonlar kapsamında daha fazla firmaya hizmet vermek için çalışmalar yapmaya devam ediyorduk. Bu noktada da hizmet alanını genişlettiğimiz için mutluyuz. Birlikte çalışarak, kripto paraların kullanımını arttırmaya çalışmaya devam edeceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment