Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.info, Kurumsal Müşteri Çekebilmek İçin Eski Goldman Sachs Başkan Yardımcısını Kadrosuna Kattı

CNBC’nin 17 Nisan tarihli haberine göre, kripto para cüzdanı Blockchain.info, eski Goldman Sachs başkan yardımcısı olan Breanne Madigan’ı, kurumsal satış ve strateji departmanının başına transfer etti.

Madigan, Goldman Sachs şirketinde 2003 yılından 2017 yılına kadar yetkili, başkan yardımcısı ve son olarak da kurumsal varlık hizmetlerinin başı olarak çalıştı ki bu departman CNBC’nin aktardığına göre 2017 yılında 1.49 trilyon dolar değerinde toplam mali kazanç miktarını elde etmiş.

24 milyon aktif cüzdana sahip olduğu bilinen Blockchain.info, Bitcoin (BTC) için alış-satış özelliği koydu ve buna ek olarak Ethereum ile Bitcoin Cash’i de portföyüne Ocak ayının ortasında yaptığı duyuru ile eklemiş oldu.

Blockchain.info sitesinin CEO’su Peter Smith bir açıklamasında ”Breanne kendi takımına ve müşterilerine kazanç getirdiğini açıkça kanıtladı.” dedi. Ve buna ek olarak şunları belirtti:

”Blockchain kurumsal yönde büyümeye devam ettikçe, bizim için daha faydalı olacak başka bir isim düşünemiyorum.”

Eski Wall Street yıldızlarını ve parasını kripto dünyasına kaydırma gibi gözüken bu ekolde, geçen hafta piyasada dolaşan bir habere göre, Şimdiki Goldman Sachs yöneticisi Richard Kim’in de başka bir eski Wall Street yöneticisi olan Mike Novogratz tarafından kurulan ve devam ettirilen bir kripto para ticari bankasına baş işletme görevlisi (chief operating officer) olarak transferi mümkün gibi gözükmekte.

Bir haftadan daha kısa bir süre önce, George Soros’un Fon Yönetimi, yakında kripto paralar ile ticarete başlayacağını duyurmuştu. Rockefeller’lerin risk sermayesi şirketi ise Blockchain ve onunla alakalı kripto para yeniliklerini desteklemek için bir kripto yatırım grubu ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Cenk
    Posted 18 Nisan 2018 - 12:02 12:02

    Isleri zor kalitesiz bir sirket

Leave a comment