Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.info’dan Bitcoin Cash’e Tam Destek

oÜnlü Bitcoin cüzdan sağlayıcılarından Blockchain.info artık Bitcoin Cash’e “tam destek” verdiğini duyurdu.

Dün yayınlanan bir blog gönderisinde Blockchain, Bitcoin ve Ethereum’un yanında Bitcoin forklarından Bitcoin Cash’in de artık cüzdanın ana para birimlerinden biri haline geldiğini duyurdu.

“Kasım ayında Bitcoin Cash için olan artan talebi karşılama planımızı ortaya çıkarmıştık.”

“Bugün itibariyle tam işlevsellik ile Bitcoin Cash’i aynı web cüzdanı aracılığıyla destekliyoruz.”

Blockchain.info’nun Bitcoin Cash’e ilk destek verdiği zamanlarda kullanıcıların yalnızca 1 Ağustos’ta kendilerine bahsedilmiş olan kopya hesapları “açabilme” imkanları vardı. Şimdiyse Bitcoin Cash’in de ticareti cüzdanın desteklediği diğer iki para birimiyle aynı şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Henüz mobil destek sağlanmış değil ancak 2018’in 1.çeyreğinde hazır olacağı vaat ediliyor.

Bu arada Bitcoin Cash de tartışmalı bir konu olmaya devam ediyor. Bu tartışmaların belki de en büyük ateşleyicisi sıkı bir Bitcoin Cash destekçisi olan Roger Ver’in sürekli olarak Bitcoin’in itibarını zedelemeye yönelik yaptığı yorumlar gösterilebilir.

Bu hafta CNBC’ye katılan Roger Ver pek çok önde gelen isim tarafından eleştiri aldı. Bu isimler arasında Max Keiser de bulunuyordu. Keiser, Roger Ver’in CNBC’de yaptığı yorumlar sonrasında Bitcoin Cash’e “sahtekarlığın eşiği” yakıştırmasını yaptı ve ağdaki topluluğun sözcü olarak Roger Ver’i seçmesini eleştirdi.

Blockchain.info da bazı taraflardan eleştiri aldı. Eleştiri alma sebebi, hala daha işlemler için SegWit’i uygulamakta zorluk yaşarken gidip Bitcoin Cash özelliklerini kendisine öncelik olarak belirlemesi gösteriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment