Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

18 Ayın Sonunda Waves Yeni Versiyonu Sunmaya Hazır

18 aylık bir geliştirme sürecinden sonra Blockchain platformu Waves “tamamen yeniden tasarlanmış” versiyon 1.0’ı yayınlamaya hazır.

Çarşamba günü yapılan duyuruda Token Launcher ve cüzdanın yeniden tasarlanmasıyla ilgili kapsamlı detaylar verildi. Waves yeni tasarımların daha kullanıcı-dostu olacağını iddia ediyor.

Yayınlamaya hazırlanma süreci geçtiğimiz hafta Waves NG adlı yeni teknoloji bittikten sonra uygulanan stres testi ile başladı.

Özellikle token dağıtımı gibi olaylarda Blockchain üzerine çok yük bindiğinde ağ genelde tıkanma yaşamaya başlar. Waves NG teknolojisi bu gibi durumlarda blockchain’i daha güvenilir hale getirmeyi hedefliyor.

Waves bu sene büyük gelişmelere imza atmayı başardı. Yasal düzenlemeler konusunda Rusya’nın sözde “CryptoRuble”sini oluşturmak için ortaklıklar kurmayı başardı. Hem de kripto paraların ve blockchain teknolojisinin geleceğinin Rusya‘da çok belirsiz olduğu bir dönemde. Waves Rusya’da kazandığı ortaklıklar dışında uluslararası ortamda da büyük gelişmeler katetti.

Blockchain ve Kripto Para Birliğini de kuran Rusya Bitcoin ve diğer kripto paralara pek sempati duymuyor gibi gözükse de blockchain teknolojisini oldukça hoş karşılıyor. Rusya’nın özellikle madencilik alanında Avrupalı yatırımcılara hitap etmeyi hedeflediği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment