Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

New York’taki Blockchain Şirketi 14.1 Milyon Dolar Topladı

ABD merkezli Blockchain şirketlerinden Flexa geçtiğimiz gün bir basın duyurusu yayınlayarak 14.1 milyon dolar değerinde yatırım topladığını açıkladı.

New York‘ta kurulan Flexa’nın amacı özellikle bireysel yatırımcıların kullanabilecekleri bir ödeme ağı oluşturmak. Şirket bundan bir süre önce bu amacına ulaşabilmek için yatırım arayışına girmişti.

Geçtiğimiz gün yayınlanan basın duyurusu bu yatırım arayışlarının gayet başarılı bir şekilde ilerlediğini gösteriyor. Access Ventures, Nima Capital ve Pantera Capital gibi isimlerin dahil olduğu bu süreçte şu ana dek 14.1 milyon dolar değerinde para toplandı.

Flexa’nın amacı topladığı bu yatırımla birlikte bireysel ödeme işlemlerinin maliyetini düşürecek, hızını artıracak bir ağ geliştirmek. Şirketin hedefleri arasında insanların istedikleri kripto parayı kullanarak işlem yapabilecekleri bir mobil uygulama geliştirmek de bulunuyor.

Flexa’nın kurucularından Tyler Spalding konu hakkında yaptığı açıklamalara göre kripto para sektöründeki pek çok platform aslında kullanıcılara birbirinden farklı avantajlar sunuyor. Spalding’e göre kripto para şirketlerinin en büyük sorunlarından biri, ana akıma giriş yapamamak. Spalding, bu durumun Flexa ile birlikte değişeceğine inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment