Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Venture Summit 28 Mart’ta İstanbul’da Gerçekleşecek!

Dünya çapındaki şirket kurucuları ve yatırımcılar, sektörün önde gelen uzmanlarının da yer alacağı etkinlikte bir araya geliyorlar.

Blockchain Venture Summit etkinliği çok kısa süre içerisinde İstanbul’da gerçekleşecek. 28 Mart’ta Wyndham Grand İstanbul Levent‘te gerçekleşecek olan etkinliğe Dünya’nın dört köşesinden blockchain ve kripto para yatırımcısı, girişimcisi ve uzmanı katılıyor olacak. Avrupa’da bağlantıları olsun isteyen ve etkinliğe katılan şirketlerle birebir iletişim kurup sektördeki en güncel gelişmeleri takip etmek isteyen pek çok kişi bu etkinlikte yer alacak.

Avrasya’nın En Önde Gelen Blockchain Etkinliği

Blockchain Venture Summit etkinliğine 100’den fazla şirket katılacak ve etkinliğe katılan kişiler bu şirketlerin piyasaya sundukları ürünleri ve hizmetleri bizzat görebilecekler.

Etkinliğe bunca şirketin yanında epey fazla yatırımcı da katılıyor olacak ve bu sayede yeni girişimler, ihtiyaç duydukları maddi desteği bulma konusunda çok büyük bir fırsat yakalayacaklar.

Blockchain Venture Summit’e hala beta aşamasında olan şirketler de katılıyor olacak, artık yatırım aşamasına geçmiş şirketler de. Şirketler, girişimler, yatırımcılar derken etkinliğe Dünya çapından toplamda 1000’den fazla delegenin katılması bekleniyor.

ICO Salonu: Yatırımcılarla Buluşma Alanı

Blockchain Venture Summit etkinliğinde ICO düzenlemek isteyen ya da düzenlemeye başlamış olan girişimciler ICO Salonu adı verilen özel alanda toplanabilecekler. Eğer bir girişiminiz varsa siz de bu salona gelebilir, kafanızdaki düşünceyi sektörün önde gelen isimleriyle paylaşabilir ve belki de yatırım alabilirsiniz.

Çin’in İlk Kripto Para Borsası BTCC’nin Kurucusu Da Geliyor!

Etkinliğe katılacak olan kişilerin listesi şu şekilde:

Joint Ventures CEO’su Ahmet Arslan

Spotcoin Co-Founder’ı Andrew Thornhill

BTCC/Bitcoin Foundation Co-Founder’ı & Kurul Üyesi Bobby Lee

Stylus Capital Founder’ı Burak Yenigün

Colendi Co-Founder’ı Bülent Tekmen

Ripple Altyapı Yenilikleri Küresel Müdürü Dilip Rao

Coinsilium Co-Founder’ı Eddy Travia

Loyakk Co-Founder’ı Salim Ali

IEG CEO’su Stefan Heilmann

7marketz Co-Founder’ı Yagub Rahimov

ve daha fazlası!

28 Mart 2018’de gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri şu an satışta! Etkinlikle ilgilenen kişiler, şirketler veya yatırımcılar bilet satın almak ya da etkinliğe sponsor olmak için şu adresten kayıt olabilirler: https://blockchainventuresummit.com/

Hemen şu an erken kayıt yaptırıp bilet almak mümkün. Etkinliğe katılmak isteyen kişilerin çok geçe kalmadan bilet almaları tavsiye edilir.

Koin Bülteni Takipçilerine Özel İndirim

Ayrıca Koin Bülteni takipçilerine özel “KOINBULTENI”  indirim kodu ile birlikte %15 indirim kazanmanız mümkün. Ancak unutmayın, indirim kuponları sınırlı sayıda, kaçırmamakta fayda var…

 

Daha fazla bilgi almak için şu adresten iletişime geçebilirsiniz: [email protected]

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment