Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antonopoulos: Blockchain’in Gelişimi Durdurulamaz

Andreas Antonopoulos Blockchain teknolojisinin geleceğiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu ve bu teknolojinin herhangi bir şekilde durdurulamayacağını belirtti.

Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden Andreas Antonopoulos geçtiğimiz günlerde Blockchain teknolojisiyle ilgili yeni bir röportaj verdi. Antonopoulos verdiği bu röportajda Blockchain’in geleceğinden, toplumsal yaşama etkisinden ve genel olarak kullanım alanlarından bahsetti.

Antonopoulos’a göre Blockchain teknolojisi özellikle finansal ve idari işlemlerde kullanılabilir, bu işlemleri şimdikine kıyasla çok daha verimli hale getirebilir. Ayrıca Blockchain teknolojisiyle birlikte finansal erişimin de atacağını söyleyen Antonopoulos, finansal erişim sorununun kader olmadığını ve Blockchain gibi bir teknoloji kullanılarak çözülebileceğini vurguladı:

“Finansal erişim eksikliği geleneksel finans sisteminin doğal bir sonucu değildir. Bundan ziyade yasal düzenlemelerin ve politikaların bir sonucudur.”

Günümüzde finans ve idare alanında Blockchain gibi bir teknolojiye ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Antonopoulos bu teknolojinin insanlara adil ve şeffaf işlemler yapma imkanı tanıyacağını söylüyor. Antonopoulos’a göre en kötü durumlardaki milletler dahi bu teknoloji sayesinde kendi hükümetlerini eleştirebilecek ve kendi hükümetlerinin işlerine karışabilecek. Dünyanın bu gibi bir teknolojiye çok ciddi şekilde ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Antonopoulos bu teknolojinin herhangi bir şekilde durdurulamayacağını, önünün kesilemeyeceğini söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment