Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockstream Kurucusu Adam Back, Bitcoin’in Önümüzdeki Yıllarda 500.000 Dolara Çıkabileceğini Düşünüyor

Önde gelen blockchain startup firmalarından Blockstream‘in kurucu ortaklarından Adam Back, Bitcoin yatırımcılarını gelecek yıllarda çok ama çok daha iyi günlerin beklediğini düşünüyor. Back, önümüzdeki tarihlerin BTC ile altın arasında bir değiş tokuş getireceğini ve BTC’nin altını geçeceğini iddia etti.

Bitcoin fiyatının 250.000 dolar ile 500.000 dolar arasına çıkmasını ”makul” bulduğunu vurgulayan Back, söz konusu tahmini, BTCC‘nin kurucu ortağı Bobby Lee‘nin attığı bir tweet’e karşılık olarak yaptı.


Lee söz konusu tweet içerisinde altının günümüzde Bitcoin’e kıyasla 100 kat daha fazla değerli olduğunu ve önümüzdeki 10-20 yıl arasında bu oranın ne olacağını sordu. Oranın yer değiştirip, Bitcoin’in daha fazla değerli olup olmayacağını soran Lee, bir kullanıcı tarafından yapılan ”BTC’yi 15 ay önce ortalam 4.400 dolardan aldım ve bugün hepsini sattım, inanmak istiyorum ama bütün paramı kaybetmeyi göze alamam, bu yüzden sattım” yorumuna da ”büyük ihtimalle bir çok insan da senin gibi yapıyor” cevabını verdi.

Bitcoin gün içinde yaşadığı düşüşten basın saatine göre 1,5 saat önce yavaş yavaş toparlanma emareleri göstermeye başlamıştı ki, Aralık ayında piyasaya çıkması beklenen Bakkt Bitcoin vadeli işlemlerinin 2019 yılına ertelendiği haberi ile tekrardan 4.590 dolara düştü.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment