Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analisti Bitcoin’in Önündeki Engeli Açıkladı: 20 Bin Dolar

Bitcoin tahminleriyle sıkça gündeme gelen Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin’in önündeki en büyük engeli açıkladı. Analist, Bitcoin’in 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin BTC fiyatının 20 bin dolara ulaşamamış olması olarak gösterdi.

Popüler Bloomberg analisti Mike McGlone, dijital altın Bitcoin‘in piyasa değerinin 1 trilyon dolara ulaşabilmesi için öncelikle Bitcoin fiyatının 20 bin dolarlık barajı aşması gerektiğini öne sürdü. Bununla birlikte analist, Bitcoin’in sınırlı arzına ve yükseliş geçmişine atıfta bulunarak yükselen fiyat hareketinin 2021 yılında da devam edeceğini söyledi. Twitter hesabında paylaşmış olduğu aşağı grafikte de Bitcoin’in önündeki en büyük direnç noktasının 1 trilyon dolarlık piyasa değeri olduğunu gösterdi.

bitcoin-bloomberg
Bitcoin yükselişini sürdürüyor

Zycrypto‘dan bildiren Brenda Ngari, bazı analistlerin Bitcoin’de düzeltme beklediğini, ancak buna rağmen yükselişini koruduğunu söyledi. Moderna’nın Kovid-19 aşısının %95 etkili olduğu haberine değinen Ngari, Citibank genel müdürünün Bitcoin raporundan da kısaca bahsederek Citibank’in Bitcoin için yaptığı bullish yorumu hatırlattı. Citibank genel müdürü Tom Fitzpatrick, yayınladığı Bitcoin raporunda 2021 yılı sonuna kadar BTC’nin 300 bin dolara kadar yükselebileceğini söylemişti.

Bitcoin’in son 24 saatlik görünümü

16 bin doların üzerinde seyreden Bitcoin fiyatı, şu anda CoinGecko verilerine göre 16.724 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son 24 saat içerisinde Bitcoin fiyatı %3.1 artış gösterdi. Günün en yüksek BTC değeri 16.854 olurken en düşük fiyatın da 16.171 dolar olduğu görülüyor. 7 günlük performansına baktığımızda Bitcoin fiyatının %9.1 oranda artış yaşadığı paylaşılıyor.

bitcoin-bloomberg

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!