Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analistinden Bitcoin ve Ethereum İçin Netflix Benzetmesi: Performansı Şok Etti!

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) konumlandığı noktayı Netflix’in ilk günlerine benzetti ve geleceğe yönelik olumlu düşüncelerini aktardı.

Analist Mike McGlone yakın tarihte katıldığı bir YouTube yayınında, Bitcoin ve Ethereum hakkında görüşlerini paylaştı. Gelecek vadeden yeni teknolojilerin zaman içerisinde başarıya ulaştığını ifade eden McGlone, bunu tarihsel verilerle destekledi. Bitcoin ve Ethereum özelinde konuşan McGlone, bu iki öncü kripto paranın içinde bulunduğu durumu, Netflix’in piyasaya ilk çıktığı zamanlardaki fiyat bandına benzetti ve potansiyeli vurguladı.

Bitcoin ve Ether’in gelecek dönemde fiyat olarak yükselmesine çok olası baktığını belirten analist, S&P500 ile kripto para piyasasının korelasyon içerisinde olduğunu belirterek ABD borsalarının düşüş yaşadığı süreç boyunca Bitcoin ve Ether’in dirençle karşılaşacağını düşündüğünü dile getirdi.

Ethereum’un bu zor günlerde bile harika bir performans sergilediğini öne çıkartan analist, şaşkınlığını gizleyemedi:

Beni en çok şaşırtan ve hala en iyi performans gösteren varlıklardan birinin Ethereum olması. Ethereum bu yıl %10 yükseldi. Evet, bunun bir kısmını geri verebilir. Ama 1.000 dolarlık desteği elinde tutuyor.

Bununla birlikte McGlone, Bitcoin ve Ethereum’un çalkantılı piyasa koşullarında hayatta kalacağını ve emtialardan daha iyi performans göstereceğini öne sürdü. Emtiaları adeta karalayan ve kripto paraların sınırlı arzını yücelten analist, dikkat çeken açıklamalarda bulundu:

Emtiaların arz ve talep esnekliği ile ilgili bir sorunu var. İnsanların aptal olmasını beklemediğiniz sürece her zaman daha azı için daha fazlasını yaratabilirsiniz. Emtialar aptaldır. Ama kriptolar tam tersidir. Ethereum’un azalan arzına bakıyorsunuz… Bitcoin’in azalan arzına… bu benimseme hala çok başında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!