Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analistine Göre Ayı Piyasası Bitmek Üzere: Bu Altcoin Boğaya Önderlik Edecek

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, piyasadaki olumlu havanın geri gelmesinin zaman alabileceğini ancak ayı piyasasının en kötü günlerinin geride kaldığını ve muhtemelen sonuna yaklaşıldığını söyledi.

Mike McGlone Stansberry Research’e verdiği yeni bir röportajda, kripto paralar için yaşanan ayı piyasasının en kötü günlerinin muhtemelen geride kaldığına değindi. Geçtiğimiz bir yıllık süreçte kripto paraların zaten çok fazla değer kaybettiğini ve bu noktadan sonra yavaş da olsa bir geri dönüşün başlayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Ünlü analist fikirlerini şu ifadelerle destekledi:

Kriptolar şimdiden %80 geri çekildi ve bir şey %80 düşmüşken daha fazla düşeceğini bekleyemezsiniz. Kriptolar için bu ayı piyasasının son aşamalarında olduğumuzu düşünüyorum ancak bu geri dönüş kolay olmayacak. Bu geri dönüşü mümkün olduğunca zorlaştırmak zorundalar ve piyasalarda, özellikle de ayı piyasalarında ticaret yaparken öğrendiğim en önemli şey, saçınızı başınızı yolduracakları, herkesten para alacakları ve değişken ve zor olmaları gerektiğidir.

Ethereum (ETH) Covid öncesi fiyatından 12 kat yukarda

Kripto paraların geri dönüşü için net bir tarih vermekte zorlanan analist buna sebep olarak FED’in faiz politikası ile devam eden sert müdahalesini gösterdi. Gelecek yıl için yaşanabilecek resesyon sürecinin tüm risk varlıkları için kötü bir durum yaratabileceğine değinen analist, yine de geleceğe umutla bakıyor:

Şu anda Ethereum’un fiyatına bakalım. 1.200 dolar. Covid olayı patlak vermeden önce 2019’un sonunda 100 dolardı. Yani hala 12 kat yüksek durumda. Yaklaşık 1.000 dolar civarında iyi bir destek bulunuyor. Bunun biraz altına düşebilir ancak bunun ileride olmasını ve gelecekte bu ivmenin istikrarlı şekilde yukarı yönlü harekete başlayacağına inanıyorum.

McGlone, her ne kadar kripto para kışından yaza dönüşün sancılı olacağını ifade etse de bu durumun sadece kriptolara özel değil global çapta yaşanan bir krizin parçası olduğuna inanıyor. Öte yandan olası bir rallide Ethereum’un kripto para piyasasına önderlik edeceğini daha önce de belirten analist, bu röportajında da fikrini yineledi:

Ethereum’un benimseme, talep ve azalan arz nedeniyle öne çıkacağını düşünüyorum. Ether’e baktığınızda üç yıl öncesine kıyasla hala 12 kat yükseldiğine, çoğu varlık sınıfından daha iyi performans gösterdiğine ve mevcut fiyat seviyesinin oldukça altında güçlü bir desteğe sahip olduğuna odaklanmak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!