Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg: Tether (USDT) Ethereum’un Yerini Alabilir

Bloomberg tarafından hazırlanan bir raporda Tether’ın (USDT) piyasa değerinin zamanla Ethereum’unkini geride bırakabileceği açıklandı.

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, Crypto Outlook raporunun son sayısında Tether (USDT) ve Ethereum (ETH) ile ilgili bir öngörüde bulundu. McGlone bu raporunda USDT’nin piyasa değerinin 2021 bitmeden Ethereum’un piyasa değerini geçebileceğini açıkladı.

Uzun süredir büyüyen bir piyasa var

Ethereum’un 43 milyar dolar gibi bir piyasa değeri olsa da bu sayı geçen yıllarda bu kadar büyük değildi. Geçen seneyi büyük ölçüde 30 milyar doların altında geçiren Ethereum’un zaman zaman 20 milyar doların altına düştüğü de oldu. Ethereum piyasa değerinin bu sene bu kadar büyümüş olmasının sebebinin DeFi (merkeziyetsiz finans) uygulamaları olduğu düşünülüyor.

Ethereum ile USDT arasında bir kıyaslama yapan McGlone, USDT’nin son yıllarda çok daha istikrarlı bir büyüme grafiği çizdiğini savunuyor. Tether’ın (USDT) 2017 yılından beri düzenli bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken McGlone, bu büyümenin “önüne geçmenin kolay olmayacağını” söyledi. McGlone mevcut trendin korunması halinde USDT piyasa değerinin Ethereum piyasa değerini geride bırakacağını açıkladı.

bloomberg-tether-usdt-ethereum
USDT ve Ethereum piyasa değerleri arasında kıyaslama, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!