Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB Binance’in Ön Satış Duyurusu ile Yükselişe Geçti: 300 Dolar Direncini Zorluyor

Binance’in yeni Launchpad projesinin ön satışını duyurmasının ardından borsanın yerel token’ı Binance Coin (BNB) yükselişe geçti.

Binance bugün yeni Launchpad projesi Hooked Protokol’u (HOOK) duyurdu. Duyurunun ardından Binance’ın yerel token’ı BNB yükselişe geçti.

Ön satıştan hak sahibi olmak için BNB kilitlenecek olması kripto paranın yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Ön satış duyurulduğu esnada 272 dolardan işlem gören BNB, haberin ardından 298 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı.

Ön satıştan faydalanmak isteyen kullanıcılar tarafından 7 gün boyunca BNB kilitlenecek olması fiyatı pozitif etkilerken sürecin sonunda talihlilerin belirlenmesi ile birlikte kilidi açılacak varlıklar beraberinde fiyatta bir düşüş getirebilir. Bu döneme kadar kripto para piyasasında büyük bir düşüş yaşanmaması durumunda BNB’nin 320 doların üzerine çıkabileceği tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre en değerli dördüncü kripto para birimi olan BNB, son 24 saatlik periyotta %13,5 yükseliş yaşadı ve 296,5 dolardan işlem görüyor.

Diğer kripto para birimlerine göre ayı piyasasında daha iyi performans gösteren BNB, Binance’in FTX’i satın almayı planladığı dönemde 400 dolara kadar yükselmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!