Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB Chain’in En Büyük İkinci DeFi Protokolü Popüler Meme Token’ı Kabul Ediyor

Popüler meme token FLOKI (FLOKI) BNB Chain’in en büyük merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Venus üzerinde teminat olarak işlev görmeye başladı.

FLOKI ekibi tarafından yapılan açıklamada, BNB Chain’in en büyük ikinci lending platformu Venus ile stratejik bir anlaşmaya varıldığı açıklandı. Atılan bu adım sayesinde kullanıcılar BNB Chain üzerindeki FLOKI varlıklarını teminat olarak gösterip içerisinde USDT, USDC ve BNB‘nin de dahil olduğu birçok kripto para birimini satın alma şansına erişecekler.

DeFiLIama verilerine göre Venus, BNB Chain’de faaliyet gösteren en büyük ikinci platform ve yaklaşık 800 milyon dolar değerinde toplam kilitli varlık (TVL) değerine ev sahipliği yapıyor. Venus’teki FLOKI entegrasyon sürecinin mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Kurulan bu ortaklığın hem FLOKI sahiplerine ellerindeki varlıklarını kullanmaları için yeni alanlar yaratması hem de Venus’ün bu ticaretlerden sürdürülebilir hacim sağlaması amaçlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son iki haftalık zaman dilimi içerisinde %128’lik yükseliş performansı sergileyen FLOKI, haberin kaleme alındığı esnada 0,0000470 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!