Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNY Mellon’dan Geleceğe Yönelik Kripto Para Açıklaması

Bank of New York (BNY) Mellon, kendisini bir kripto para bankası olarak görmediğini ve sektöre yatırım konusunda ihtiyatlı davranacağını bildirdi.

Dünyanın en büyük custody bankası BNY Mellon 18 Nisan tarihinde düzenlediği yatırımcı sunumunda, bankanın kendisini bir kripto para bankası olarak görmediğini ifade etti. Banka, kripto para sektörüne dair yatırımlarını yavaş ve ihtiyatlı bir şekilde yürüteceğini belirtti.

CEO Robin Vince konu hakkında yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Başından beri, geniş çapta dijital varlıklara ve kripto paralara geçmeden önce inanılmaz derecede yavaş bir süreç yürüteceğimizi söylemiştik.

Öte yandan yatırımcılardan gelen bankanın kripto para yatırma ve çekme işlemleri için ideal bir yer olup olmadığı sorusuna Vince, olumsuz yönde cevap verdi. CEO, diğer şirketlerin kripto para işlerinden yüklü miktarda nakit ürettiğini ancak BNY Mellon olarak benzer planlara sahip olmadıklarını belirtti.

Dijital varlık ekosistemi ile temasta olan çeşitli müşterilere sahip olduklarını belirten Vince, yine de agresif bir büyüme stratejisi gütmediklerinin altını çizdi.

Yılın ilk çeyreğinde 976 milyon dolar net gelir elde eden bankanın hisseleri, seans sonrası piyasalarda %1,03 değer artışıyla 44,99 dolardan işlem gördü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!