Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bobby Lee: Bitcoin Paranın Özgürlüğüdür

Ukrayna’da düzenlenen NEXT BLOCK konferansı, BTCFoundation kurul üyesi ve BTCC kurucu ortağı Bobby Lee’nin açılış konuşması ile start verdi. Bobby Lee bu konuşmasında varlık mülkiyeti, paranın geleceği ve bunun matematik, kriptografi ve Bitcoin ile nasıl değişime uğrayacağı konuları hakkında konuştu.

‘Kimlik’ aracılığıyla sahip olunan mülk ve ‘sahiplik’ tarafından elde edilen günlük eşyalar örneğini veren Bobby, insanların genel olarak kendi mal ve mülklerini kontrol edemediği gerçeğini bir kere daha vurguladı.

Ancak temel hedefi paranın özgürlüğü ve kendi finans varlıklarınız üzerinde kontrol sağlama olan Bitcoin ile eskiden yapamadıklarınız artık yapılabilir. Bobby, kendi özel anahtarını kontrol eden herhangi bir kişinin şimdiden geleceğe adım attığını da belirtti.

”Kendi parası ve varlıkları üzerinde (kendi özel anahtarları aracılığyıla) kontrol sağlayabilen bu odadaki herkes aslında çok şanslı birer insan.

Bobby,  hükumetin mali açıklarını dengelemek için, 100.000 Avro’dan fazla paraya sahip, “zengin” hesap sahiplerinden para almaya karar verdiği Bank of Cyprus örneğinde olduğu gibi, hükumetlerin finans piyasası üzerindeki kontrolünün altını çizdi.

Son olarak Bobby Bitcoin ve kripto para birimlerinin geleceğin ta kendisi olduğunu ve bugün için tuhaf bir yenilik olarak görülse bile bundan yıllar sonra çok yaygın bir kullanıma sahip olup, gelecekteki nesillerin kendi kripto para hesaplarını açıp buna ait özel anahtarları kontrol etme konusunda çok iyi olacaklarını belirtti.

BTCC-kurucusu devletsel düzenlemelerin durmadan daha da katılaşacağını ama Bitcoin’in herhangi bir düzenlemeye maruz kalmayıp bu gibi şeylere boyun eğmeyeceğini belirtti.

Bobby her zaman yaptığı gibi gene dört Bitcoin yatırım hatasını da paylaştı:

  • Yatırım yapma konusundaki kararsızlık
  • Yeteri kadar almamak
  • Sadece küçük bir kazanç elde ettikten sonra satmak
  • Panik çöküşü esnasında satmak

NEXT BLOCK  hakkında daha fazla bilgiyi kendi resmi internet sayfalarından alabilir veya bu link üzerinden etkinliği canlı izleyebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment