Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Booking CEO’su: Kripto Paralar ABD Dışında Büyümeye Devam Edecek

Dünyaca ünlü online seyahat acentesi Booking’in yeni CEO’su Glenn Fogel, yaptığı açıklamada kripto para sektörünün kaydettiği başarıya değindi. Konuyla ilgili olarak New York merkezli bir seyahat dergisi olan Skift’e bazı açıklamalar yapan başarılı isim, global bir kripto para potansiyeli olduğunu ifade ederken, Bitcoin ile ilgili olarak da son derece olumlu konuştu.

Fogel, Bitcoin’in başta birçok kişi tarafından endişe verici bulunduğunu ancak daha sonra lider kripto para biriminin bu algıları yıktığını ifade ederken, şöyle konuştu:

”Bitcoin ilk başta insanlar tarafından pek kolay bir şekilde benimsenmedi. Herkes onun meşruluğunu sorguladı. Ancak elbette bu durum daha sonra değişti. Halen bu konuda net bir konsensus olduğunu söylemek zor ancak kripto paralar, her geçen gün biraz daha hayatımızın içine giriyorlar. Özellikle de ABD dışında iyi bir şekilde büyüyorlar. Gelecekte de bu durumun böyle olmasını bekliyorum.”

Fogel, Booking.com’a önümüzdeki dönemde çok ciddi hizmetler yapmayı düşündüklerini de söyledi. Başarılı isim, şirketin başına ise, Booking’in Libra Vakfı’nın kurucu üyeleri arasında yer alma haberinden kısa bir süre sonra getirilmişti. Bakalım önümüzdeki dönemde Booking özelinde kripto para hamlesi görebilecek miyiz?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment