Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japonya’nın En Büyük Hediye Kartı Şirketinden Blockchain Atağı

Japonya’nın en büyük hediye kartı şirketi olan Amaten’den yapılan açıklamada şirketin bundan sonraki süreçte Blockchain şirketi Aelf ile bir ortaklık yapacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak çıkan haberlere göre, bundan sonraki süreçte iki şirketin bir araya gelerek Blockchain merkezli hediye kartları çıkarmak için çalışacağı ifade edildi.

Amaten CEO’su Tom Kanazawa, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada hali hazırdaki hediye kartı sektörünün, dijital dünya ile buluşmasının çok doğru olacağını ifade ederken, bu alanda yaşadıkları bazı zorlukları ise, Blockchain yeni nesil teknolojiler ile aşabileceklerini düşündüklerini söyledi. Kanazawa, şöyle konuştu:

”Şu anda hediye kartı sektörü, adeta dijital dünya ile buluşmayı bekliyor. Bu ana kadar oldukça iyi iş çıkardık. Ancak elbette bu işin daha iyi olması gerek. Bu alanda da Blockchain gibi yenilikçi teknolojilerden fayda göreceğimizi düşünüyorum. Bu sebeple de alanında uzman ve son derece tecrübeli bir firma olan Aelf ile anlaştık. Bu yeni iş birliğinin her iki taraf için de güzel sonuçlar getirmesini diliyorum.”

Şu anda Japonya’da yılda 21 milyar doları bulan hediye kartı sektörünün Blockchain dokunuşu ile birlikte yeni rekorlar kırmasının beklendiği de ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment