Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Yeni Token İçin 64 Milyon Dolar Topladı

Kripto para borsalarından Gate.io, yalnızca yedi gün içerisinde 64 milyon dolar değerinde kripto para toplamayı başardı.

Aslen Çin merkezli bir kripto para borsası olan Gate.io, bundan bir süre önce bir açıklama yaparak platformda işlem ücreti ödemek için kullanılabilecek Gate Points adlı bir token geliştireceğini duyurmuştu. Şirket bu token için önceden para toplamaya başladı.

Gate.io, kısa süre içerisinde 64 milyon dolar değerinde para toplamayı başardı. Şirket böylece önümüzdeki en az altı ay boyunca Blockchain‘e aktarılmayacak olan bir token için epey yüklü miktarda para almış oldu.

Platformdaki işlem ücretleri normalde Tether (USDT) üzerinden ödeniyordu. Borsa yöneticileri bu sürecin artık Gate Point üzerinden yürütüleceğini ve bir Gate Point’in hemen hemen 1 USDT’ye denk gelebileceğini söylemişlerdi.

Şirketin yöneticilerinden Marie Tatibouet, Gate Point programını destekleyen yatırımcılara ilk haftada 150 milyon adet GT dağıtıldığını ve borsanın bunun sonucunda 64 milyon dolarlık işlem ücreti topladığını söyledi.

2015 yılında Lin Han tarafından kurulan Gate.io’nun orijinal ismi Bter.com’du. Şirket 2015 yılında bir hack saldırısına uğramış ve bunun sonucunda 7 bin adet Bitcoin kaybetmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment