Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ernst & Young Blockchain İçin İki Yeni Ürün Geliştirdi

Ernst & Young, geçtiğimiz günlerde Blockchain ile ilgili iki yeni ürün geliştirdi ve bu ürünlere ilişkin bir basın duyurusu yayınladı.

“Big Four” arasında yer alan ve alanının en büyük şirketlerinden biri olan Ernst & Young, Blockchain teknolojisine özel iki yeni ürün geliştirdi. Birkaç farklı platformdan veri toplamayı sağlayan bu ürünlerden birinin adı EY Blockchain Analyzer.

Ernst & Young aslında bu ürünün ilk neslini bir süre önce geliştirmeyi başarmıştı. Şirketteki belli başlı ekipler bu ürünü kullanarak birkaç farklı Blockchain platformundan veri toplayabiliyorlardı. Yeni gelen güncellemeyle birlikte artık denetimci olmayan şirketler de bu üründen yararlanabilecekler.

Şirketin yöneticilerinden Paul Brody; denetim, vergi ve işlem gözetimi gibi birbirinden farklı alanlarda kullanılabilecek bir platform geliştirmek istediklerini söylüyor.

Ernst & Young tarafından duyurusu yapılan bir diğer protokolün tanıtımı ise zero knowledge proof şeklinde yapılıyor. Bu ürünün amacı özellikle kamuya açık Blockchain ağlarında güvenli ve gizli işlemler yapmanın önünü açmak.

Paul Brody, Ernst & Young’ın günümüzdeki en büyük hedeflerinden birinin herkesin erişim sağlayabildiği Blockchin platformlarını gizli ve güvenli hale getirmek olduğunu söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment