Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borussia Dortmund Bitcoin Borsası Bybit ile Anlaşma Sağladı!

Bitcoin ve kripto para borsası Bybit, bugün yayınladığı basın duyurusu ile Alman futbol devi Borussia Dortmund ile sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı. Borussia Dortmund ile uluslararası düzeyde çalışmalara imza atacağını açıklayan borsa, bunun birkaç yıllık bir anlaşma olduğunu duyurdu.

Sekiz Bundesliga şampiyonluğu, bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile dünyanın en büyük futbol kulüplerinden biri olan Borussia Dortmund (BVB), kripto para borsası Bybit ile birlikte çalışacak. Kulüp borsa ile yapacağı çalışmalarda “yenilikçi teknolojileri” kullanmayı ve bunları spor dünyasına entegre etmeyi hedefliyor.

BVB markasını güçlendirecek

Tıpkı Borussia Dortmund gibi sarı-siyah renkleriyle öne çıkan Bybit, yapılan bu sponsorluk anlaşması ile kulübün Şampiyonluk Ortağı oldu. Borsa CEO’su Ben Zhou, ortaklıkla ilgili yaptığı açıklamada kendilerini “genç ve hırslı bir şirket” olarak gördüklerini ve BVB’nin uluslararası çalışmalarına yardımcı olacaklarını açıkladı.

Borussia Dortmund Genel Müdürü Carsten Cramer da Bitcoin borsası Bybit ile yapılan ortaklık hakkında konuşup, Bybit’i Uluslararası Şampiyonluk Ortağı olarak görmekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Cramer, “dünyanın dijitale evrildiği bu dönemde (Bybit gibi) yenilikçi bir teknoloji şirketiyle iş birliği yapmak harika olacak” ifadelerini kullandı. Cramer, kulübün Bybit aracılığıyla özellikle Asya pazarında daha aktif bir şekilde faaliyet göstereceğini ve BVB markasını güçlendireceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!