Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BOSAGORA Binance Smart Chain’e Geçiş Yaptı

BOSAGORA ağı, Binance Smart Chain (BSC) ile entegrasyon sağladı. BOSAGORA, bu ortaklıkla birlikte BOA tokenının değerini artırmayı hedefliyor.

BOSAGORA, BSC’ye katılmak için BEP-20 tabanlı 400.000 adet BOA tokenı oluşturdu. Bu tokenlar, BSC ile entegre edilecek. Ardından Pancakeswap üzerinde BOA/BNB paritelerinin oluşturacağı bir likidite havuzunun açılması planlanıyor.

Şirket CEO’su Kim In-hwan, “BOA’nın değerinin BSC entegrasyonu ile birlikte, yani dünyanın en büyük kripto para borsası aracılığı ile artacağına inanıyoruz.” dedi.

DeFi alanına açılmak istiyor

BOSAGORA, duyurusunu yakın zamanda yaptığı True Finance’i ve PancakeSwap’i kullanıp, DeFi alanındaki çalışmalarını genişletmek istiyor. Kısaca T-Fi şeklinde tanıtılan True Finance, gelecekte Binance Smart Chain genelinde kullanılabilecek.

Temelleri 2016’da atılan BOSAGORA, Binance Smart Chain haricinde Ethereum ile uyumlu çalışıyor. Binance Smart Chain’de 400.000 adet BOA üretilirken; arzda herhangi bir değişiklik olmaması için Ethereum tabanlı 400.000 BOA’nın dondurulmasına karar verildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!