Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brave’in Basic Attention Token’ına Gemini Desteği

Şu sıralar blockchain sektörünün en popüler platformlarından biri olan Brave Browser hızla büyümeye devam ediyor. Brave Pazarlama Müdürü Des Martin geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapıp Brave tarayıcısının sadece mart ayı içerisinde 1 milyon yeni kullanıcıya ulaştığını söylemişti.

Brave’in bu kadar hızlı büyüyor olmasının belli başlı bazı sebepleri var. Bunların başında kullanıcı gizliliği geliyor olabilir. İnsanlar Brave’i kullanırken diğer İnternet tarayıcılarına kıyasla kişisel bilgilerini daha iyi bir şekilde koruyabiliyorlar. Tabii bir de Brave kullanırken para kazanabiliyor olmak var. Kullanıcılar Brave’deki reklamları izleyerek Basic Attention Token (BAT) kazanabiliyorlar.

Gemini’den Açıklama Geldi

İşte bu Basit Attention Token (BAT) sahiplerini sevindirecek yeni bir haber geldi. Kuruculuğunu Tyler ve Cameron Winklevoss’un üstlendiği Gemini, Basit Attention Token’ı listeleyeceğini açıkladı.

Gemini şu anda yalnızca beş tane kripto parayı destekliyor. Dolayısıyla borsa yönetiminin hangi kripto paranın listeleneceği konusunda epey seçici olduğunu söyleyebiliriz. 26 Nisan TSİ 16:30’dan itibaren bu kripto paraların arasına Basic Attention Token da eklenecek. Gemini’nin açıklamalarına göre:

“BAT Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash’in ardından Gemini’ye eklenen altıncı kripto para olacak. BAT için USD, BTC ve ETH ile açtığımız işlem çiftlerini görebilirsiniz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment