Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brave Tarayıcısının En Güncel Versiyonundan BAT Çekim Sürprizi!

Blockchain tabanlı internet tarayıcısı Brave Browser‘ın ürün yöneticisi Alex Wykoff 24 Temmuz tarihinde yaptığı bir duyuruda tarayıcının en son versiyonunu kullanan kişilerin BAT token’lerini direkt olarak buradan çekebileceklerini açıkladı.

Yapılan duyuruya göre gelişim aşamasında olan ve henüz tam olarak stabil ilan edilmeyen Brave versiyonunu kullanan kişiler ilk olarak kripto para bankacılık startuo firması UpHold aracılığıyla kimliklerini doğruladıktan sonra sahip oldukları BAT tokenlerini tarayıcı üzerinden çekebilecekler. Doğrulama sürecinden sonra kullanıcıların buna ek olarak BAT token satın alımı da yapabileceği ve internet sitesi bakımı veya içerik üretimi gibi konulara sadece Brave reklamlarını izlemekten daha fazla katkı sağlamayı planlayan kişilerin bundan faydalanabileceği duyuruldu.

Wykoff açıklamasının devamında reklam izleyerek BAT tokeni kazanma olayının ve bu tokenlerin istenildiği taktirde içerik üreticilerine ödül olarak gönderilebilmesi sisteminin eskisi gibi çalışacağını da duyurdu. Yenilik olarak getirilen bir başka şey ise kredi kartı, banka hesabı veya başka bir kripto para cüzdanından direkt olarak fon ekleme seçeneği eklenmesi oldu. Tabii ki bunun için de öncelikle UpHold aracılığıyla kimlik doğrulanması gerekiyor.

Basic Attention Token ise basın saatine göre %1.33’lük artış ile en büyük 33. kripto para birimi konumunda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment