Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Sektöründeki En Güvenilir 10 Kişi Kim?

Kripto para piyasası henüz çok genç bir yapıya sahip olsa da içerisindeki sirkülasyon sektörün yüzlerce hatta binlerce önemli isme ulaşmasına yol açtı ve bunların arasında topluluğun bazı kesimleri tarafından çok sevilenler olduğu gibi, nefret edilenler ve hiç güvenilmeyenler de yer almakta.

Cindicator platformu da kendi kitlesi ile yaptığı bir çalışmada sektörün en çok güvenilen 10 ismini belirlemeye çalıştı ve ortaya oldukça ilginç sonuçlar çıktı. Listede kesinlikle birçok kişinin tahmin edebileceği isimler olduğu gibi, çoğunun sürpriz bulacağı isimler de yer almakta.

İşte kripto para sektörünün en güvenilir 10 ismi:

1- Kimse 

Sektörde en çok söylenen sloganlardan belki de birisi ”kendinden başka hiç kimseye güvenme ve her zaman kendi araştırmanı yap” olarak süregelmiştir. Bu da ankete katılanların en çok güvendikleri seçenek oldu.

2- Teeka Tiwari 

Teeka Tiwari’nin devasa bir Twitter takipçi kitlesi yok ancak kendisi Wall Street’in ”eski kulağı kesik” olarak tabir edilen isimlerinden birisi ve buna ek olarak Palm Beach Research Group bünyesinde editör olarak çalışıyor.

3- Changpeng Zhao

Binance CEO’su kesinlikle birçok kişinin güvenini kazanmayı başardı.

4- Andreas Antonopoulos

Koyu Bitcoin taraftarı olan Antonopoulos, yazdığı kitapların yanı kripto paralarla ilgili teknik bilgisi ile de öne çıkan bir kişi haline geldi.

5- Charlie Lee

Elindeki Litecoin’lerini tepeden satmasıyla güvenini sarsan Litecoin kurucusu Lee, hala kimilerine göre oldukça güvenilir bir sırada yer alıyor.

6- Vitalik Buterin

Ethereum’un kurucu ortağı da aynı Lee gibi önemli bir kitleye ve güvene hala sahip olmayı sürdürüyor.

7- John McAfee 

Eski siber güvenlik uzmanı yaptığı tartışmalı hamlelere rağmen popülarite açısından hep üstte kalmayı başarıyor.

8- Justin Sun

Tron’un tartışmalı ismi Sun, kendi kitlesi tarafından ciddi bir şekilde takip ve takdir edilmekte.

9- Arkadaşlar

Birçok kişiyi bu sektöre sokanlar şüphesiz kripto paraları daha önce duyan arkadaşlar olarak bilinmekte ve ankete katılanların büyük bir çoğunluğu da o kişilere olan güveni sürdürmekte.

10- Thomas Lee

Bitcoin konusunda yaptığı tahminleri son yıllarda tutmasa da, Thomas Lee önemli bir araştırmacı ve analist olarak kariyerine devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment