Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brave Tarayıcısının Kripto Para Birimi Basic Attention Token (BAT) Uçuşa Geçti!

Kripto para piyasası geçtiğimiz 24 Şubat tarihinde oldukça dalgalı bir görüntü çizdi ve Bitcoin sabah saatlerinde 4.200 dolar seviyesine çıkarken, aynı günün akşamına doğru 400 dolar değer kaybı yaşadı ve yeniden 3.800 dolar seviyesine geriledi.

Kripto para piyasası yaşanan son düşüşten sonra genel olarak kırmızı ve durağan bir tablo çizse de, Brave internet tarayıcısının kripto para birimi olarak bilinen Basic Attention Token (BAT) çok ani ve çok büyük bir yükseliş yakaladı. Basın saatine göre yirmi yedinci en büyük kripto para birimi konumundaki BAT, %37.80’lik bir yükselişe sahip ve değeri 0.18 dolara kadar çıktı. Gün içerisinde %45’lik bir artışa kadar yükselen BAT, şu sıralar ufak bir düzeltme yaşıyor olsa da, %37.80’lik yükseliş de oldukça kazançlı gözükmekte.

Mozilla’nın yaratıcılarından birisi tarafından tasarlanan Brave tarayıcısı, özellikle gizlilik ve reklamlardan korunma konusunda oldukça kullanışlı gözüküyor. Bunun yanı sıra dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase geçtiğimiz tarihlerde kendi Earn isimli programına BAT’ı eklediğini duyurmuştu. Coinbase Earn isimli platform kullanıcıların kripto paralar ile ilgili bilgilenmesini ve bilgilenme karşılığında çeşitli ödüller almasını temel almakta ve kullanıcılara verilecek ödüller arasında BAT da yer alıyor.

Şuan için beta benzeri bir süreç yaşayan Earn uygulaması, isteyen her kullanıcının katılımına açık değil ve platforma giriş yapmak için Earn tarafından davet edilmek veya bekleme listesine girmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment