Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HTC’nin Blockchain Telefonu Exodus, Artık İtibari Paralarla da Satın Alınabilecek

Tayvanlı tüketici elektroniği devi HTC, blockchain tabanlı telefonu Exodus ile bir süredir gündemin nabzını yoklamakta. Daha önce sadece Bitcoin veya Ether ile satın alınabileceği duyurulan HTC EXODUS 1, yeni yapılan bir duyuruya göre ABD doları veya diğer itibari paralarla da satın alınabilecek.

Firma, salı günü yapılan Mobil Dünya Kongresi içerisinde yeni haberi verdi ve cihazı satın almak için kullanılan kripto paralarda da büyümeye gittiklerini ve artık Litecoin ile Binance kripto para borsasının kripto para birimi BNB ile de bunu satın almanın mümkün olduğunu ifade etti. HTC bünyesinde Exodus’u geliştiren birimin yöneticiliğini yapan Phil Chen, konu hakkında yaptığı açıklamada telefonun geçtiğimiz yıl ufak çaplı piyasaya sürülmesinin aksine, yapılan bu yeni hamlenin ”çekirdek sürüm” olduğunu ifade etti.

Telefon şuan için hala sadece internet üzerinden 699 dolara satılmakta. Chen konu hakkında yaptığı açıklamada HTC’nin cihazı çeşitli mağazalarda satmaya başlayacağını da dile getirdi ve mağazalarla yapılan görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Chen bunun yanı sıra cihazın sahip olduğu özel bir teknoloji ile kullanıcıların kripto para birimlerini çok rahat ve sağlam bir şekilde koruyabileceğini, ”güvenilir çevre” ismi verilen teknolojinin soğuk depolama olmadığını ve kullanıcıların internete veya cüzdana bağlanabileceğini ancak buna rağmen oldukça güvenli olduğunu belirtti.

Chen kullanıcıların bu bölgeye olan özel anahtarlarını kaybetmesi durumunda da HTC’nin özel sistemi ile bunu geri alabileceğini açıkladı ki bu birçok kullanıcının merak ettiği bir konuydu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment