Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Brian Kelly’e Göre, Bitcoin ve Alt Koinlerden Umudu Kesmemek İçin 4 Neden

CNBC’nin Crypto Trader programının ünlü analistlerinden birisi olan BKCM Investment firmasında kurucu pozisyonunda görev yapan Brian Kelly, katıldığı bir panelde Bitcoin ve alt koinler için umutlu olunması için dört neden sıraladı. Biz de bunları, sizin için derledik:

Teknik Göstergeler

Kelly, grafiklerde teknik göstergelerin çok olumlu olduğunu ifade ederken, aynı zamanda gönderim hacimlerinin de giderek arttığını söyledi. Başarılı isme göre, grafikler şu anda artış için çok uygun duruma gelmiş vaziyette.

Kurumsal Yatırımcı İlgisi

Başarılı isim, kurumsal yatırımcıların kripto para sektörüne duyduğu ilginin hiç olmadığı kadar yüksek seviyelere geldiğini söyledi. Fidelity ve Bakkt gibi kurumların sektöre ciddi yatırım yaptıklarını belirten Kelly, bu sebepten ötürü de Bitcoin ve alt koinlerin fiyatında artış görmemizin olası olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi.

20 Bin Dolar Hiç Şüphesiz Geçilecek

Eğer dip seviyelerini gördüysek, bir sonraki ralli nereye kadar sürecek sorusu herkesin aklında. Kelly’e göre, Bitcoin’in en yüksek seviyesi olan 20 bin doları geçmesi ise işten bile değil. Yarılanma ve diğer süreçleri de göz önüne alan ünlü isim, iki yıl içinde bitcoinin yeni bir ATH yapacağı fikrinde.

Alt Koinler de İyi Olacak

Kelly’e göre sadece Bitcoin değil, diğer bazı alt koinlerde de büyük artışlar göreceğiz. Başarılı isim, yaptığı açıklamada ICO çılgınlığının bitmesiyle iyi ve kötü projelerin ayrıldığını ve iyi olan alt koinlerin, bir sonraki rallide büyük artış yaşayacağını da belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment