Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wright’ın Patent Başvurusu Dalgaya Alındı, BSV Yüzde 24 Düştü

Son dönemde inanılmaz bir artış yaşayarak 65 dolardan 195 dolara kadar gelen Bitcoin SV’de bahar dönemi görünüşe göre kısa sürdü. BSV’nin başında olan ve kripto para sektöründe ‘Faketoshi’ olarak anılan Craig Wright’ın Bitcoin white paperının patent haklarını almak için yaptığı başvurunun ardından inanılmaz bir artış yaşayan Bitcoin SV, kripto para sektöründe ilk 10 sıra arasına kadar gelmeyi başarmıştı.

Ancak daha sonra bugün itibariyle Bitcoin SV’de ciddi bir düzeltme yaşanıyor. Bir saat içinde yüzde 24 oranında düşüş yaşyayan Bitcoin SV’nin kurucusunun yaptığı patent başvurusundaki bazı kafa karıştıran detaylar, kripto para sektörünün bir anda dikkatini ve ilgisini çekti. Birçok ünlü isim, bu konu ile ilgili olarak Faketoshi lakaplı Wright’ı ti’ye alırken Alistair Milne, şunları yazdı:

”Son dakika: Dünyanın en büyük buluşma uygulaması Tinder, Craig Wright’ın Satoshi olduğunu doğruladı ve iamsatoshi adlı kullanıcı adını ona verme kararı aldı.”

Wright’ın bu olayına bir başka tepki ise kripto para avukatı Jake Chervinsky’den geldi. Başarılı isim, yaptığı açıklamada, Wright’ın yaptığı patent başvurusunu sert bir dille eleştirirken, ilgili sürecin basit bir tiyatrodan öteye gidemediğini ifade etti.

Şu an için Bitcoin SV yaşadığı düşüş ile 12. sıraya kadar düştü ve şu anda 113 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment