Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düşecek mi?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün yaşanan yükselişin ardından yeniden bir düzeltme sürecine girmiş gibi görünüyor.

Bitcoin geçtiğimiz gün, yani Amerikan Bağımsızlık Günü’nde oldukça ciddi bir artış yaşamış ve baskılara rağmen 11 bin doların üstünde kalmayı başarmıştı.

Sektördeki bazı uzmanlar bu yükselişi ABD’deki bayramla bağdaştırıyor, insanların bu özel günde Bitcoin yatırımı yaptıklarını söylüyorlar.

Bitcoin geçtiğimiz gün içerisinde oldukça iyi bir performans sergiledi ancak 12 bin dolar barajını aşabilecek kadar sağlam bir ivme yakalayamadı. Bitcoi geçtiğimiz gün 11 bin 800 dolara kadar yükselip daha sonra düşüşe geçmeye başladı.

Düşüş Başladı

Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 6 oranında düşüş yaşadı ve 11 bin 100 dolar seviyesine geriledi.

Piyasadaki alternatif kripto paraların da genel olarak düşüş halinde olduklarını söyleyebiliriz.

Bitcoin fiyatı an itibarıyla 10 bin dolar seviyesinden bir destek alıyor olabilir. Dolayısıyla Bitcoin’i bir süre daha 10 bin doların üstünde görmemiz mümkün. Ancak Bitcoin sert bir düşüş dalgasıyla birlikte 10 bin doların altına düşebilir.

50 günlük hareketli ortalamaya baktığımızda bunun 9 bin 200 dolar seviyesinde olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla ani bir düşüşte Bitcoin’in bu seviyeye gelmesi mümkün.

10 Bin Dolardan Devam?

Bitcoin eğer 10 bin dolar seviyesinin üstünde kalmayı başarır ve bu psikolojik mücadeleye kazanırsa bıraktığı yerden, yani 10 bin dolar seviyesinden yükselmeye devam edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment