Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düşecek mi?

Bundan birkaç gün öncesine kadar 12 bin dolar barajını zorlayan Bitcoin şu anda 10 bin dolar seviyesine doğru düşmeye başladı.

İyi bir ivmeye 11 bin dolar barajının üstüne çıkan Bitcoin son birkaç gündür 12 bin dolar barajını da aşmaya çalışıyordu. Ancak direniş noktasını bir türlü kıramayan Bitcoin aniden düşmeye başladı.

12 bin dolar seviyesini aşamayan Bitcoin bunun üstüne bir de 11 bin 750 dolar seviyesindeki trend çizgisinin altına düşünce fiyat çok daha hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

10 Bin Dolara Doğru

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin fiyatı şu an için 10 bin 490 dolar seviyesinde ilerliyor. Ancak fiyatın hızlı bir şekilde değer kaybettiğini belirtmek gerekiyor.

Bitcoin’in şu anda 10 bin 200 ve 10 bin 300 dolar seviyelerinden destek aldığını söyleyebiliriz. Bitcoin bir süre daha düşmeye devam ederse bu seviyelerden birinde durabilir.

Eğer Bitcoin bu destek noktalarında da duramaz ve 10 bin 200 doların altına düşerse o durumda fiyatın 10 bin doların da altına indiğini görebiliriz. NewsBTC analizine göre fiyat bu durumda 9 bin dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment