Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 11 Bin Doların Altına Düştü, Sıradaki Hedef Ne?

Kripto para piyasasındaki pek çok koin bu sabah itibarıyla düşüş yaşıyor gibi görünüyor.

Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi kripto paraların fiyatlarına baktığımızda bu büyük altkoinlerin kayda değer oranlarda düşüşler yaşadıklarını görebiliyoruz. Bitcoin ise düşüş yaşamıyor olsa da durgun bir şekilde ilerliyor.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde yaşadığı artışın ardından bir düzeltme sürecine girmiş gibi görünüyor.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.57 oranında artış yaşayan Bitcoin bu sayede 10 bin 803 dolar seviyesine yükselebildi.

Ne var ki Bitcoin’in bu gece sabaha karşı 11 bin 200 dolar seviyesine kadar çıktığını belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla Bitcoin bu seviyeye 11 bin dolar seviyesinden gerileyerek geldi.

Bitcoin bu haftanın ilk gününde yeniden bir çıkış yakalayarak 11 bin dolar barajını zorlamaya başlayacak mı yoksa bir süre kendini toparlamakla mı uğraşacak göreceğiz.

Ethereum

Ethereum’un genel performansına baktığımızda onun da bir düzeltme sürecine girdiğini görebiliyoruz.

Son birkaç gün içerisinde Bitcoin ile birlikte sert bir çıkış yakalayan Ethereum bu sayede 300 dolar barajını aşmayı başarmıştı. Ethereum son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2.10 oranında düşüş yaşamış olsa da hala 307 dolar seviyesinde kalarak 300 dolar barajının üstünde seyretmeye devam ediyor.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Litecoin, Bitcoin Cash ve EOS gibi kripto paralar baktığımızda onlarda da benzer bir durumla karşılaşıyoruz.

Bu üç kripto paranın son yirmi dört saat içerisindeki performansını şöyle sıralayabiliriz:

  • Litecoin: Yüzde 3.63 düşüş, 136$
  • Bitcoin Cash: yüzde 3.41 düşüş, 473$
  • EOS: yüzde 3.29 düşüş, 7.20$
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment