Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 11 Bin Dolara Doğru Harekete Geçti

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yeniden harekete geçti. Piyasa geçtiğimiz gün içerisinde yaşanan düşüşün ardından kendini yeniden topluyor gibi görünüyor.

Bitcoin geçtiğimiz gün oldukça ağır bir düşüş yaşamış ve 10 bin doların altına düşmemek için ciddi bir mücadele vermişti. Bu mücadeleyi kazanan Bitcoin an itibarıyla yeniden yükselmeye başlamış durumda.

Coinmarketcap verilerine baktığımızda Bitcoin’in özellikle dün gece yarısı sularında yükselmeye başladığını görebiliyoruz. Ondan sonraki birkaç saat içerisinde de yükselmeye devam eden Bitcoin bu süreçte yüzde 5 oranında değer kazandı ve 10 bin 800 dolara yükseldi.

Bitcoin fiyatı önümüzdeki saatlerde yükselmeye devam edecek mi etmeyecek mi göreceğiz. Fiyatın yeniden yükselişe geçmesi durumunda Bitcoin’in 11 bin dolar barajına doğru ilerlediğini görebiliriz. Bitcoin geçtiğimiz haftalarda 11 bin dolar barajını geçtikten sonra kısa süre içerisinde 12 bin dolar barajını geçmeyi de başarmıştı.

Piyasa Toparlanıyor

Yalnızca Bitcoin fiyatının değil genel olarak piyasadaki diğer kripto paraların da toparlandıklarını söyleyebiliriz.

Ethereum dünden bugüne yüzde 3 oranında değer kazanarak 230 dolar seviyesine çıkmayı başardı. Böylece geçtiğimiz gün kaybettiği değerin bir kısmını yeniden kazanmış oldu.

Özellikle Bitcoin Cash fiyatı oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Aynı süreç içerisinde yüzde 10 oranında değer kazanan Bitcon Cash şu anda 310 dolar gibi bir fiyata sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment