Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 13 Bin Doları Geçti

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz iki gün içerisinde yaşadığı artışla birlikte 13 bin dolar barajını aşmayı başardı.

Kripto para piyasası son birkaç hafta içerisinde oldukça iyi bir performans sergiledi. Bitcoin fiyatı bu süreç içerisinde birkaç bin dolar değer kazandı ve Bitcoin 13 bin dolara kadar yükseldi.

Geçen Ayın Düzeltmesi

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz ay içerisinde de oldukça iyi bir performans sergilemiş ve yılın en yüksek seviyesi olan 13 bin 800 dolara kadar yükselmeyi başarmıştı.

Ay genelinde 7 bin 500 dolardan 13 bin 800 dolara kadar yükselen Bitcoin böylece pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü. Ne var ki Bitcoin o seviyeye çıktıktan sonra bir süre boyunca 10 bin-12 bin dolar aralığında seyretmek zorunda kaldı.

Yeniden 13 Bin

Bitcoin bu fiyat aralığından çıkmayı başardı ve birkaç saat önce 13 bin dolar seviyesindeki direnişi kırmayı başardı. Peki Bitcoin’i şimdi neler bekliyor?

Piyasada her daim ani bir düzeltme görülebilir ve kripto paralar bu süreç içerisinde kayda değer oranlarda düşüş yaşayabilirler. Ancak bazı kripto para analistleri Bitcoin’in yükselmeye devam edeceğini ve büyük çaplı bir düşüş görülmeyeceğini düşünüyorlar.

Josh Rager’a göre Bitcoin’in önünde artık çok ciddi bir direniş noktası kalmadı. Bitcoin gün içerisinde bazı zorluklarla karşılaşacak olsa da bu zorlukları aşmasını bilecek ve bu yılın yeni rekorunu kıracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment