Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Altından 30 Kat Daha Hızlı Büyüyecek”

Ünlü yatırımcılardan Max Keiser, Bitcoin‘in altına kıyasla 25-30 kat daha hızlı bir şekilde büyüyeceğini düşünüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde oldukça iyi bir performans sergiledi. Bu performansın genel olarak bütün yıla yayıldığını söylemek mümkün olabilir. Çünkü Bitcoin bu süreç içerisinde yüzde 200’den fazla değer artışı yaşadı.

Sektördeki uzmanlar Bitcoin fiyatında yaşanan bu artışın ardından Bitcoin’in geleceğine çok daha olumlu gözlerle bakmaya başladılar.

Küresel Ekonomi

Kripto para sektöründeki bazı isimler, Bitcoin’in bu iyi performansının arkasında aslında küresel ekonomik sorunların yattığını düşünüyorlar.

Bu isimlere göre dünya genelindeki merkez bankalarının aldıkları kötü kararlar, yetersiz para politikaları vb. şeyler, Bitcoin fiyatının yükselmesini sağlıyor. Max Keiser de bu isimler arasında yer alıyor.

Keiser, Federal Rezerv tarafından alınan kararların küresel ekonomiyi iyice zayıflatacağını ve Bitcoin fiyatının bu sırada yükselmeye devam edeceğini düşünüyor. Keiser, Bitcoin’in bu sayede altına kıyasla 25-30 kat daha hızlı bir şekilde büyüyebileceğini düşünüyor. Kendisinin sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi şu şekilde:

“Altın değerini yüzde 1 artırmak için Bitcoin’e aktarılandan 25-30 kat daha fazla para aktarılması gerekiyor. Bankalar zayıflarken Bitcoin altında 25-30 kat daha hızlı büyüyecek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment