Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Bir Saatte 400 Dolar Yükseldi!

Bitcoin çok kısa bir süre içerisinde iyi bir ivme yakaladı ve 11 bin 900 dolara kadar dayandı.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç günü kısmen durgun bir şekilde geçirmişti. Bitcoin bu süreç içerisinde 11 bin doların üstünde kalmayı başarmıştı. Ancak piyasa bu haftaya iyi bir başlangıç yaptı.

Ani Yükseliş

Bitcoin fiyatı oldukça kısa bir süre içerisinde hızlı bir şekilde yükselişe geçti ve Bitcoin fiyatı 11 bin 900 dolara kadar yükseldi.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin bir saat gibi bir süre içerisinde 400 dolardan fazla değer kazandı.

Bitcoin fiyatının bu kadar kısa süre içerisinde harekete geçmesi Ethereum fiyatını da canlandırdı. Ethereum bu sayede ani bir çıkış yakalayarak 310 dolar barajını zorlamaya başladı.

Bitcoin’i Neler Bekliyor?

NewsBTC gibi kaynaklar tarafından yapılan analizlere göre eğer Bitcoin bugünü 11 bin 600 doların üstünde kapamayı başarırsa Bitcoin fiyatının daha yüksek seviyelere çıktığını görebiliriz.

Piyasadaki yükselişin bir süre daha devam etmesi, Bitcoin fiyatının bu ayın ortalarına doğru 14 bin dolar seviyesine ulaşması anlamına gelebilir. Ancak Bitcoin’in yalnızca bir saat içerisinde 400 dolar yükseldiğini, bunun muhtemelen piyasadaki balinalardan kaynaklandığını unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla bu pek sağlıklı bir yükseliş olmayabilir ve Bitcoin fiyatı hızlı bir düzeltme sürecine girebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment