Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatında Ani Düşüş!

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça ağır bir düşüş yaşadı. Piyasadaki pek çok koin bu süreçte kayda değer oranlarda değer kaybetti.

Bu süreç içerisinde en ağır darbelerden birini Bitcoin‘in aldığını görüyoruz. Bitcoin oldukça kısa bir süre içerisinde oldukça ciddi oranda değer kaybetti.

Bitcoin Düşüyor

Bitcoin geçtiğimiz günlerde iyi bir ivme yakalayarak yükselişe geçmeyi başarmıştı. Bitcoin fiyatı bu sayede önce 12 bin, daha sonra ise 13 bin dolar barajını kırmıştı.

Bitcoin fiyatı daha sonra 12 bin dolara çekilmiş ve bir süre orada durmuştu. Ancak daha sonra Bitcoin fiyatına ani bir darbe vuruldu ve fiyat çok hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin fiyatı bu sabah saat 05:00 sularında 12 bin dolar seviyesindeydi. Ancak bundan çok kısa süre sonra Bitcoin fiyatı ani bir düşüş yaşamaya başladı.

Bitcoin o saatlerde 12 bin dolar seviyesine çıktıktan sonra piyasa genelinde büyük çaplı bir satış süreci başladı ve Bitcoin ilerleyen birkaç saat içerisinde 11 bin 300 dolara kadar geriledi. Bitcoin böylece üç saat gibi bir süreç içerisinde 700 dolar değer kaybetmiş oldu.

Bu durumun genel olarak kripto para piyasasını da etkilediğini söyleyebiliriz. Piyasadaki pek çok koin Bitcoin gibi ağır düşüş halinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment