Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Düşmeye Devam Edecek mi?

Kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç saat içerisinde kayda değer oranda değer kaybetmişti. Şu anda sektördeki bazı uzmanlar bu düşüşün bir süre daha devam edebileceğini söylüyorlar.

10 Binden Düşüş

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün içerisinde 10 bin dolar barajının altına düştü ve yeniden 9 bin dolar seviyesinde seyretmeye başladı. Önce 10 bin dolar barajının altına düşen Bitcoin daha sonra 9 bin 800 dolar seviyesindeki destek noktasının da altına düştü.

Düşüş Devam Edebilir

Kripto para sektöründeki bazı uzmanlar hızlı bir şekilde değer kaybeden Bitcoin’in bir süre daha düşmeye devam edeceğini öngörüyorlar. Bu analistlere göre fiyatın bir süre daha düşmesi halinde Bitcoin fiyatının 9 bin 200 veya 9 bin 300 dolar seviyelerine kadar gerilediğini görebiliriz.

Bitcoin fiyatı 9 bin 250 dolar seviyesinden de destek alıyor gibi görünüyor. Fiyatın bu destek noktasının da altına düşmesi halinde 9 bin 100 dolara kadar bir düşüş görülebilir. Bitcoin’in o seviyeden sonra düşmeye devam etme ihtimali ise oldukça endişe verici. Çünkü bir sonraki destek noktası 8 bin 800 dolar seviyesinde.

Rüzgar Yön Değiştirir mi?

Kripto para piyasasında her an her şeyin olabildiği biliniyor. Dolayısıyla rüzgarın yön değiştirmesi ve Bitcoin’in yeniden harekete geçmesi de mümkün gibi görünüyor.

Böyle bir durumun yaşanması halinde Bitcoin’in önündeki en büyük direniş noktası 10 bin dolar olabilir. Bitcoin iyi bir ivme yakalayıp 10 bin dolar barajının üstüne çıkarsa onu 10 bin 400 dolar seviyesinde başka bir direniş bekliyor olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment