Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde kayda değer oranlarda düşüş yaşadı. Bu düşüşten yalnızca Bitcoin değil Ethereum ve Litecoin gibi alternatif kripto paralar da etkilendi.

Bitcoin genel olarak epey hareketli bir hafta geçirdi. Haftanın başından beri sürekli olarak hareket halinde olan Bitcoin 9 bin dolar-10 bin dolar-11 bin dolar seviyeleri arasında gidip geldi diyebiliriz.

Geçtiğimiz gün 10 bin dolar seviyesinin üstünde ilerleyen Bitcoin daha sonradan ani bir şekilde değer kaybetmeye başlamış ve 9 bin dolar seviyesine çekilmişti. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin son yirmi dört saatte yüzde 5 oranında değer kaybetti ve an itibarıyla 9 bin 523 dolar gibi bir fiyata sahip.

Gidişat Nasıl?

Bitcoin geçtiğimiz gün 10 bin 200 dolardaki direniş noktasını kırmayı başaramadı ve hemen ardından düşüşe geçmeye başladı.

10 bin dolar seviyesindeki destek noktasına tutunamayan Bitcoin iyice değer kaybetti ve 9 bin 500 dolar seviyesine kadar çekildi.

Bitcoin şu anda ani bir gelişmeyle yeniden yükselişe geçebilir veya değer kaybetmeye başlayabilir. Ancak fiyatın yükselmesi için oldukça iyi bir ivme gerekiyor. Çünkü Bitcoin’i 10 bin 200 ve 10 bin 400 dolar seviyelerinde iki sağlam direniş bekliyor.

Düşerse Ne Olur?

Bitcoin fiyatının şu anda 9 bin 100 ve 9 bin 200 dolar seviyelerinden destek aldığını söyleyebiliriz. Eğer Bitcoin fiyatı 10 bin dolar barajını aşmakta zorluk çekerse yeniden düşüş yaşayabilir.

Bitcoin’in ana destek noktası 9 bin dolar seviyesinden geliyor. Eğer Bitcoin bu barajın da altına düşerse istikamet 8 bin 450 dolar seviyesi olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment