Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTC-e Borsasında 430.000 $’lık Kayıp

Avustralyalı kripto para uzmanı Jack Kingston, ABD yetkilileri borsa kontrolünü ele geçirdikten sonra BTC-e borsasında 430.000 dolarlık Bitcoin’ini kaybettiğini iddia ediyor.

ABD hükümetinin tüm kripto para kullanıcılarını suçlu olarak gördüğünü ve paralarına el koyduğunu belirten Kingston, bir gün kripto para web sitelerinde oturum açılamayacağını ileri sürdü.

Ağustos’un başlarında verdiği röportaja göre Kingston, kripto para borsasında tüm işlemlerin yasallığını savunurken; sistemin kolay olması nedeniyle de kripto para borsasında ticaretin gerçekten eğlenceli ve çekici bulunduğunu konuşmalarına ekledi.

Birçok para birimi ile birlikte Dash’i de borsa işlemlerine dahil ediyor

Yıllardır dijital para ticaretinde bulunan Avustralyan uzman, daha önce Poloniex borsasında bir hesap açmış ve hesabını yönetirken iki aşamalı doğrulama sistemindeki zorluklar konusunda deneyim sahibi olmuştu. Ayrıca e-posta adresleri ve yaşadığı adres için bir fatura sağlamasına rağmen. borsada iki üç ay sonra doğrulama konusunda da problemler yaşadı..

BTC-e’deki deneyimlerinin diğer borsalara göre daha rahat olması nedeniyle BTC-e’de işlem yaptığını dile getirirken, ayrıca Kingston birçok para birimi ile birlikte Dash‘i de içeren işlemler yapıyordu.

FBI’a ulaşmayı planlıyor

Parasının yasal olduğunu ispatladığını iddia eden Kingston, borsa platformunun ABD yargı yetkisi altında olduğunu göz önünde bulundurarak ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile iletişim kurmayı ve parasını geri almayı planlıyor.

Ayrıca, kripto para borsanın ticaretini yasal olarak yürüttüğüne inanan Avustralyan uzman, eğer devlet faaliyet gösterir ve parasını geri iade ederse, kripto para borsasına devam edeceğini söyledi.

BTC-e’de geçtiğimiz günlerde yaşanan sıkıntılar ve şu anda veri ve bilanço incelemesi yapılması nedeniyle Kingston FBI’a ulaşmak zorunda kalmayacak gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment