Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTC-E Cüzdanlara Ve Sisteme Erişim Sağlayabiliyor!

Rusya merkezli Bitcoin borsası BTC-e, zorlu geçen günlerin ardından Bitcointalk forumunda yaptığı Rusça duyuruda, ana para akışının hala devlet tarafından kontrol altında olmasına rağmen veri merkezine tekrar erişebildiklerini duyurdu.

Perşembe günü yapılan bu açıklamada verilerin değerlendirilmesi ve bilgilerin tekrar serbest bırakılması sürecinin 10 gün içinde sonuçlanacağı yazıyordu.

“Şuanda veri tabanları ve cüzdanlarımıza erişim sağlayabiliyoruz ayrıca şuanda veri ve mevcut koin bakiyelerinin değerlendirmesini gerçekleştiriyoruz. Gerekli veriler haftasonuna kadar kamuoyuna duyurulacaktır.”

Bir başka gelişme ise bu forum mesajını yazan – BTC-e destek ekibinden olması olası olan – kişi, yazdığı mesajda para aklanıldığı dolayısıyla olayların karışması konusunda aracı olduğu düşünülen Mayzus Financial Services’in olduğu konusunda da onay verdi.

Kripto Para Borsaları Sallandığında…

Uzun bir süredir kripto para borsaları hakkında hem Bitcoin için önemli olan 1 Ağustos ve Bitcoin Cash ayrımının ardından oluşan aşırı yoğunluk hem de çeşitli yoğunluklar sebebiyle bir çok haber görüyoruz. BTC-e son zamanlarda bir çok müşterisinin canını sıkmaya devam ederken aynı şekilde özellikle ülkemizde kullanım kolaylığı dolayısıyla oldukça fazla rağbet gören Poloniex de alt yapısal sorunlar yaşayarak kullanıcılarını tedirgin etti.

Her ne kadar kripto para borsalarını destekleyen hatta bu konuda çalışmalar yürüten devletler olsa da bazı devletler de borsalar konusunda antipati besliyor. Bundan ötürü borsalar bir kaç dakikalık kesintiler yaşadığında bile kullanıcıları tedirgin olabiliyor. Bu konuda hem kendi devletimizden hem de diğer devletlerden destek bekliyor, gelecek günlerde karşılacağımız güncellemeleri heyecanla takip ediyor olacağız.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment