Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı 2022’de 250 Bin Dolar”

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Tim Draper, Bitcoin fiyatının önümüzdeki yıllarda kayda değer bir artış göstereceğini düşünüyor.

Tim Draper geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj verdi ve Bitcoin’in genel durumu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Öncelikle Bitcoin fiyatı hakkındaki tahminlerini söyleyen Draper, uzun süredir dile getirdiği yorumu yeniden yaptı ve şunları söyledi:

“Bitcoin 2022 veya 2023 tarihinde 250 bin dolar olacak. Bu süreç içerisinde birçok dalgalanma yaşayacağız ama nihayetinde o fiyatı göreceğiz.”

Günümüzde Bitcoin fiyatıyla ilgili en çarpıcı iddialarından biri Tim Draper. Draper uzun süredir Bitcoin fiyatının birkaç kat yükselerek 250 bin dolara yükseleceğini söylüyor.

Bitcoin ve Bankalar

Draper verdiği röportaj sırasında Bitcoin’in bankalarla olan ilişkisinden de bahsetti ve Bitcoin’in nihayet üstün geleceğini söyledi.

Bankaların müşteri işlemlerinden yüzde 4’e kadar varan oranlarda işlem ücreti kesebildiklerini hatırlatan Draper bankaların Bitcoin ile olan bu mücadeleyi kaybedeceklerini düşünüyor. Bankaların günümüzde Bitcoin’den son derece çekindiklerini söyleyen Draper şöyle ekliyor:

“Blockchain dağıtılmıştır, düzenli olarak kayıt tutar ve tamamen şeffaftır. Bu teknoloji muhasebeciliğin yapısını değiştirecek. Elbette bankalar da bundan endişelenip bunu değiştirmeye çalışacaklar. Ama teknoloji her savaşı kazanır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment