Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Kaç Dolar Oldu, Fiyat Düşecek mi?

Bitcoin fiyatı önümüzdeki birkaç saat içerisinde küçük çaplı bir düşüş yaşayıp ondan sonra yeniden yükselişe geçebilir gibi görünüyor.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 10 bin dolar barajının üstüne çıkmayı, bunun da ötesinde 10 bin 500 doların üstünde kalmayı başarmıştı. Bunun ardından 11 bin dolar barajını zorlayan ve bu engeli de başarıyla aşan Bitcoin onun ardından düzeltme yaşamaya başladı.

Kripto para piyasası bu süreç içerisinde küçük çaplı da olsa değer kaybetti ve Bitcoin gibi pek çok koinin fiyatında düşüş yaşandı. Ancak Bitcoin bu düzeltme sürecinden çok ağır bir şekilde etkilenmedi ve 10 bin 500 dolar barajının üstünde kalmayı başardı.

Sırada Ne Var?

Coinmarketcap ve Coin360 gibi kaynaklar Bitcoin’in an itibarıyla 10 bin 600 doların üstünde olduğunu gösteriyorlar.

Şu anki duruma baktığımızda Bitcoin’in önündeki en büyük iki engelin 10 bin 700 ve 10 bin 800 dolar seviyeleri olduğunu söyleyebiliriz. NewsBTC analizlerine göre Bitcoin henüz bu seviyeleri aşabilecek kadar iyi durumda değil. Ancak rüzgarın yön değiştirmesi ve Bitcoin’in 10 bin 700 doları aşması halinde fiyatın 11 bin dolara doğru ilerlediğini görebiliriz.

Düşüş Olursa?

Bitcoin fiyatı yükselmek için gereken ivmeyi yakalayamaz ise fiyatın düşmeye başladığını görebiliriz. Şu an için özellikle 10 bin 500 dolar seviyesinde pek çok destek noktası bulunuyor.

Eğer Bitcoin önümüzdeki saatlerde 10 bin 450 dolar seviyelerindeki yükselen trend çizgisinin altına düşerse fiyatın 10 bin dolara doğru düştüğünü görebiliriz.

Olası Senaryo?

Şu anda sektördeki bazı uzmanlar Bitcoin fiyatının küçük bir düşüş yaşayacağını ve ondan sonra yükselişe geçeceğini söylüyorlar.

NewsBTC analizlerinde de belirtildiği üzere Bitcoin fiyatı şu anda 10 bin 800 dolar barajını aşmakta zorluk çekiyor. Dolayısıyla Bitcoin önce 10 bin dolara doğru düşüp, daha sonra 11 bin dolara doğru yükselebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment