Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Kaç Dolara Düştü?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde çok faza değer kaybederek 11 bin dolar seviyesinin altına düştü. Kripto para piyasasındaki diğer koinlerin de genel olarak düşüş halinde olduklarını söyleyebiliriz.

Bitcoin son birkaç saat içerisinde yüzde 10 kadar değer kaybederek 10 bin 200 dolar barajına çekildi. Bitcoin fiyatı geçtiğimiz öğlen saatlerinde 11 bin dolarını üzerinde seyrediyordu.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin bugün sabaha karşı 6 sularında 10 bin doların da altına düşerek 9 bin dolar seviyesine çekildi ancak fiyat daha sonra yeniden yükselişe geçti.

Bitcoin fiyatının bu kadar hızlı düşüş göstermesinin tek bir sebebi yok gibi görünüyor. Sektördeki bazı analistlere göre piyasadaki düşüşün bu nedeni birkaç gün önce Bitcoin alan yatırımcıların kâr elde etmek amacıyla Bitcoin’i satmaya başlamaları ve bunun piyasa geneline yayılması. Durum böyleyken piyasanın yüklü Bitcoin satışları yüzünden düşüş yaşamaya başladığı söylenebilir.

Diğer Kripto Paralar

Bitcoin’in yanı sıra diğer kripto paraların da kayda değer oranlarda değer kaybettiklerini görebiliyoruz. Ethereum yüzde 17 oranında düşüş yaşayarak 220 dolara, Litecoin yüzde 12 oranında değer kaybederek 88 dolara geriledi.

Bitcoin Cash fiyatına baktığımızda ise yüzde 17 oranında bir düşüş görüyoruz. Bitcoin Cash’in anlık fiyatı 280 dolar seviyesinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment