Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee: Bitcoin 2020 Sonunda 1 Milyon Dolar Olacak

John McAfee geçtiğimiz gün içerisinde bir paylaşım yaptı ve Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara çıkacağını söyledi.

Kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan John McAfee geçtiğimiz gün kendi Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. McAfee bu gönderisinde Bitcoin’in son birkaç ay içerisinde sergilediği performansını değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta kısmen iyi bir performans sergileyen Bitcoin an itibarıyla değer kaybediyor. Bundan birkaç saat önce 10 bin doların altına kadar düşen Bitcoin şu anda yeniden 10 bin doların üstüne çıkmış durumda. Ancak yatırımcıların Bitcoin’i elden çıkarmaları halinde bu durum değişebilir ve BTC yeniden değer kaybedebilir.

McAfee’nin Yorumları

John McAfee geçtiğimiz gün kripto para piyasasında yaşanan değişimler hakkında bir yorum yaptı ve piyasadaki hareketliliği değerlendirdi.

Bitcoin fiyatının hala “10 bin dolar seviyesinde” olduğunu hatırlatan McAfee insanlara biraz daha sakin olmayı tavsiye ediyor ve şu yorumu yapıyor:

“Bitcoin hala 10 bin dolar seviyesinde ama insanlar endişelenip duruyorlar. Haftalık dalgalanmaları niye önemsiyorsunuz? Son birkaç aya baksanıza. Fiyat arttıkça artıyor. Bitcoin 2020 sonunda 1 milyon dolar olacak iddiamın hala arkasındayım. MTC ve Apollo gibi alternatif kripto paralar da on kat değer artışı yaşayacaklar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment