Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Kötü Para Politikaları Sayesinde Artacak

BitMEX CEO’su, Bitcoin fiyatının günümüzdeki başarısız para politikaları sayesinde yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden Arthur Hayes, CNBC’de katıldığı bir programda kripto para piyasası hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Hayes yaptığı bu açıklamalarda Bitcoin’in mevcut durumunu ve geleceğini değerlendirdi, Bitcoin’in gelecekteki fiyatı hakkında bazı öngörülerde bulundu.

BTC Yükselmeye Devam Edecek

Hayes, Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda yükselmeye devam edeceğini ve rekor seviyelere kadar çıkabileceğini düşünüyor. Kendisinin görüşlerine göre bu yükselişin en büyük sebebi ise günümüzdeki başarısız para politikaları olacak.

Hayes Federal Rezerv’in, Avrupa Merkez Bankası’nın ve Çin Halk Bankası’nın alacağı kararların kripto para piyasasını harekete geçirebileceğini düşünüyor. Onun düşüncelerine göre özellikle ABD ve Çin arasında süregelen ticaret savaşı, kripto para piyasasının işine yarayacak.

Bitcoin Fiyatı Ne Olacak?

Hayes Bitcoin fiyatının bir süre daha 10 bin-20 bin dolar aralığında seyredeceğini düşünüyor. Hayes’e göre Bitcoin’in bu fiyat aralığının dışına çıkması pek kolay olmayacak.

Hayes Bitcoin’in bu fiyat aralığını aşması halinde çok daha yüksek seviyelere ulaşabileceğini düşünüyor. Ancak onun açıklamalarına göre en az bir altı ay daha Bitcoin’in 20 bin doların üstüne çıktığını göremeyeceğiz. Hayes asıl yükselişin 2020’de başlayacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment